HCI-sam_4083.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek 7fe-sam_4082.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek YZa-sam_4077.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek mLW-sam_4079.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek sam_4016.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek B7Q-sam_6102.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek n0u-sam_6114.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek yOs-sam_6131.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek Cer-sam_6132.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek e7i-sam_6145.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek rlM-sam_6097.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek v9y-sam_6096.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek

Kom Zeeland zien, proeven en beleven op onze gezellige boerderijcamping...

Faciliteiten op onze minicamping

Op onze gezellige boerderijcamping, landelijk gelegen en toch dichtbij zee, strand en duinen, bieden wij u onder andere het volgende aan:

Ruim kampeerveld

Op ons ruime kampeerveld vindt u beschutte plaatsen én plaatsen met uitzicht op de prachtige weiden, akkers en duinen. Wij hebben op onze minicamping de mogelijkheid grote groepen te ontvangen. Op ons campingveld is voldoende ruimte voor een scoutingtent, legertent of meerdere tenten bij elkaar. We vinden het gebruik van "doorgroei"zeil in de voortent prima, maar gebruik van plastic onder het "doorgroei "zeil is niet toegestaan.


Schoon sanitair

Onze boerderijcamping is voorzien van een verwarmd toiletgebouw. Dit is ten alle tijden schoon en goed verzorgd. Onze douches zijn uitgerust met thermostaatkranen. En... er hangt altijd wc-papier in de toiletten.


Uitgebreide keuken

Onze uitgebreide keuken is uitgerust met koelkasten, vriezer, een centrifuge en een folderhoek. In de schuur staat, een wasmachine en een wasdroger (€1 en of €2 munten gaan hierin)."Trekkers" mogen uiteraard gebruik maken van het gasfornuis.


Ruime recreatieruimte

De recreatieruimte op onze minicamping is in 2012 nieuw gebouwd. De recreatieruimte is ruim met loungehoek, televisie, eettafel, een compleet ingerichte keuken, bar, poolbiljart, darten, tafelvoetbal en diverse binnenspelen. Vanuit de recreatieruimte heeft u een mooi zicht op onze koeienstal. 
 

Kostenloos internet

Al onze gasten krijgen op onze boerderijcamping gratis Wifi, gedurende uw gehele vakantie op ons terrein te gebruiken voor meerdere apparaten (bijvoorbeeld laptop, telefoon of een i-Pad). Helaas is het bereik en capaciteit, op het platteland niet optimaal! 

 

Diverse spelen

Onze minicamping is uitgerust met schommels, jeu de boules baan en een trampoline. We hebben een speeltoestel aangeschaft met glijbaan, klimboog, speelhuisje en glijstang (mét veiligheidscertificaat).


Dieren

U vindt op onze minicamping koeien, kalveren en geiten. Bij de kampeervelden is een dierenwei.


Duurzame energie

Melk van de koe zorgt voor uw warme douche! In 2005 hebben wij op onze boerderijcamping een warmtewisselaar aangeschaft. De energie die vrijkomt bij het koelen van de melk wordt sindsdien omgezet in warm water. Aangevuld met onze zonnepanelen levert dit warm water voor onze zonneboiler. Het warme water in het toiletgebouw wordt geleverd door deze zonneboiler.


Parkeer- en huisdierbeleid

Op onze boerderijcamping kunnen fietsen in de schuur worden gestald. Auto's worden buiten het kampeerterrein geparkeerd, hier zijn volop parkeerplaatsen aanwezig. Uw huisdieren zijn in overleg toegestaan, honden altijd aangelijnd.

2oa-20170407_164952.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek