HCI-sam_4083.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek 7fe-sam_4082.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek YZa-sam_4077.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek mLW-sam_4079.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek sam_4016.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek B7Q-sam_6102.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek n0u-sam_6114.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek yOs-sam_6131.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek Cer-sam_6132.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek e7i-sam_6145.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek rlM-sam_6097.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek v9y-sam_6096.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek

Kom Zeeland zien, proeven en beleven op onze gezellige boerderijcamping...

Minicamping De Kluithoek

Op steenworp afstand van Zoutelandse zee, strand en duinen vindt u onze minicamping. Perfect voor degenen die waarde hechten aan de schoonheid en rust van het platteland en de kust van Walcheren. De camping ligt zeer centraal en de mooiste fietspaden lopen vlak langs de camping.

De sfeer op onze boerencamping is veel gemoedelijker dan op een gewone camping. Door het beperkt aantal staanplaatsen blijft de sfeer behouden. Ontdek de authentieke sfeer van onze Zeeuwse boerderij. Elke dag worden de koeien gemolken en de kalfjes verzorgd. We telen aardappels, uien, suikerbieten en maïs voor de koeien. Bij de boerderijcamping is een weitje waar onze geit en konijn lopen.

Ook aan de kinderen is gedacht. Onze minicamping heeft, schommels, speeltoestel, volleybalveld en een trampoline.

Onze boerderijcamping is lid van de VeKaBo, VVV en de ANWB. De kampeerplaatsen liggen op een ruime kampeerweide, waarvan een gedeelte vrij uitzicht heeft op weilanden, akkers en de duinen van Zoutelande.

Wij hebben op onze minicamping de mogelijkheid grote groepen zoals scholen en scoutinggroepen te ontvangen. Op ons campingveld is voldoende ruimte voor een scoutingtent, legertent of meerdere tenten bij elkaar. Ook de chalets kunnen aan groepen verhuurd worden. Als het slecht weer is kunt u onze recreatieruimte gebruiken (in overleg).

xbj-yxs-sam_4083.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek
nvl-sam_4082.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek