minicamping.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek mini-camping.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek minicamping-walcheren.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek minicamping-zeeland.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek

Kom Zeeland zien, proeven en beleven op onze gezellige boerderijcamping...

Minicamping op Walcheren in Zeeland

Onze schitterende minicamping ligt op zo’n 5 kilometer van badplaats Zoutelande in het landelijke hart van het mooie Walcheren in Zeeland. Onze mini camping is gelegen op een boerenbedrijf. De minicamping ligt zeer centraal en de mooiste fietspaden lopen vlak langs de camping. Als u op zoek bent naar een kleine camping met een gemoedelijke sfeer dan heeft u uw vakantiebestemming gevonden. Op onze camping zijn geen seizoensplaatsen aanwezig.

De minicamping is voorzien van voldoende, ruim en schoon sanitair, onze bezoekers belonen ons niet voor niets met goede recensies. De camping is perfect voor diegene die op zoek zijn naar een rustige omgeving op het platteland met het strand vlakbij.

5ow-vekabo-campings.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek

Mini Camping aan zee

Onze mini camping is landelijk gelegen en toch dichtbij zee, strand en duinen en heeft nog die authentieke sfeer van een Zeeuws boerenbedrijf. De koeien worden elke dag gemolken en de kalfjes verzorgd. De campinggasten zijn natuurlijk welkom om te kijken hoe dat gaat. Voor de kinderen een leuke manier om hiervan te leren. Daarnaast telen we suikerbieten, aardappelen, mais en aardappels.

Voor de kinderen is onze camping een paradijs. Zij kunnen zich uitleven op de trampoline, schommels, speeltoestellen of op het volleybalveld. We hebben ook een weitje met een geit en konijn, die mogen lekker geknuffeld worden. Als het weer wat minder is kunt u gebruik maken van onze recreatieruimte.

De kampeerplaatsen op de minicamping zijn gelegen op een ruime kampeerweide met zowel open als beschutte plekken. Sommige plekken hebben zelfs vrij uitzicht over de akkers en de duinen van Zoutelande. Wij zijn lid van de Vekabo, VVV en ANWB.

ukg-vekabo-campings.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek

Videopresentatie de Kluithoek

Kleine camping in Zeeland met goede faciliteiten

Ondanks dat we een kleine camping in Zeeland zijn bieden wij uitgebreide voorzieningen aan.

Ruim kampeerveld

Op ons ruime kampeerveld vindt u beschutte plaatsen én plaatsen met uitzicht op de prachtige weiden, akkers en duinen. Wij hebben op onze minicamping de mogelijkheid om buiten het hoogseizoen grote groepen te ontvangen. Op ons campingveld is voldoende ruimte voor een scoutingtent, legertent of meerdere tenten bij elkaar.

Schoon sanitair

Onze kleine camping is voorzien van een verwarmd toiletgebouw. Dit is ten alle tijden schoon en goed verzorgd. Onze douches zijn uitgerust met thermostaatkranen. En... er hangt altijd wc-papier in de toiletten.

Uitgebreide keuken

Onze uitgebreide keuken is uitgerust met koelkasten, vriezer, een centrifuge en een folderhoek. In de schuur staat een wasmachine en een wasdroger. Gasten mogen uiteraard gebruik maken van het gasfornuis.

Ruime recreatieruimte

De recreatieruimte op onze mini camping is in 2012 nieuw gebouwd. De recreatieruimte is ruim met loungehoek, televisie, eettafel, een compleet ingerichte keuken, bar, poolbiljart, darten, tafelvoetbal en diverse binnenspelen. Vanuit de recreatieruimte heeft u een mooi zicht op onze koeienstal. 

Gratis internet

Al onze gasten krijgen op onze minicamping gratis Wifi, gedurende uw gehele vakantie op ons terrein te gebruiken voor meerdere apparaten (bijvoorbeeld laptop, telefoon of een i-Pad). Helaas is het bereik en capaciteit, op het platteland niet optimaal! 

Speeltoestellen

Onze minicamping is uitgerust met schommels, volleybalveld en een trampoline. We hebben een speeltoestel aangeschaft met glijbaan, klimboog, speelhuisje en glijstang (mét veiligheidscertificaat).

Dieren op de camping

U vindt op onze mini camping koeien, kalveren, geit, konijn. Bij de kampeervelden is een dierenwei.

Duurzame energie

Melk van de koe zorgt voor uw warme douche! In 2005 hebben wij op onze camping een warmtewisselaar aangeschaft. De energie die vrijkomt bij het koelen van de melk wordt sindsdien omgezet in warm water. Aangevuld met onze zonnepanelen levert dit warm water voor onze zonneboiler. Het warme water in het toiletgebouw wordt geleverd door deze zonneboiler.

Parkeer- en huisdierbeleid

Op onze minicamping kunnen fietsen in de schuur worden gestald. Auto's worden buiten het kampeerterrein geparkeerd, hier zijn volop parkeerplaatsen aanwezig. Uw huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Activiteiten op onze minicamping

Soms organiseren wij samen met onze gasten activiteiten op onze minicamping. De activiteiten die worden aangeboden op De Kluithoek zijn stuk voor stuk gelegenheden om met het gezin of vrienden gezellige momenten te beleven, plezier van het mini camping leven te proeven en nieuwe mensen te ontmoeten. 

De afgelopen jaren hebben wij o.a. georganiseerd:

  • Pannenkoekfeesten met heerlijke uiensoep
  • Mosselmaaltijden
  • Wandelen met de boer door de akkers en de maïs, met uitleg over de gewassen
  • Koeien uit de wei ophalen en zien hoe ze gemolken worden
  • Meerijden op de tractor

Wij hebben geen vaste dagen waarop we iets organiseren maar heeft iemand een goed idee, laat het weten. Zo ontstaan de leukste plannen waar we graag aan meewerken!

8ge-activiteiten-minicamping.jpg - Boerderijcamping De Kluithoek