Faciliteiten op onze minicamping

Op onze gezellige boerderijcamping, landelijk gelegen en toch dichtbij zee, strand en duinen, bieden wij u onder andere het volgende aan:

Ruim kampeerveld

Op ons ruime kampeerveld vindt u beschutte plaatsen én plaatsen met uitzicht op de prachtige weiden, akkers en duinen. Wij hebben op onze minicamping de mogelijkheid om buiten het hoogseizoen grote groepen te ontvangen. Op ons campingveld is voldoende ruimte voor een scoutingtent, legertent of meerdere tenten bij elkaar.

Schoon sanitair

Onze kleine camping is voorzien van een verwarmd toiletgebouw. Dit is ten alle tijden schoon en goed verzorgd. Onze douches zijn uitgerust met thermostaatkranen. En… er hangt altijd wc-papier in de toiletten.

Uitgebreide keuken

Onze uitgebreide keuken is uitgerust met koelkasten, vriezer, een centrifuge en een folderhoek. In de schuur staat een wasmachine en een wasdroger. Gasten mogen uiteraard gebruik maken van het gasfornuis.

Ruime recreatieruimte

De recreatieruimte op onze mini camping is in 2012 nieuw gebouwd. De recreatieruimte is ruim met loungehoek, eettafel, keuken, bar, en tafelvoetbal. Vanuit de recreatieruimte heeft u een mooi zicht op onze koeienstal.

Gratis internet

Al onze gasten krijgen op onze minicamping gratis Wifi, gedurende uw gehele vakantie op ons terrein te gebruiken voor meerdere apparaten (bijvoorbeeld laptop, telefoon of een i-Pad). Helaas is het bereik en capaciteit, op het platteland niet optimaal!

Speeltoestellen

Onze minicamping is uitgerust met vogelnest schommel en een trampoline. We hebben een speeltoestel aangeschaft met glijbaan, klimboog, speelhuisje en glijstang (mét veiligheidscertificaat).

Dieren op de camping

U vindt op onze mini camping koeien, kalveren, geiten. Bij de kampeervelden is een dierenwei.

Duurzame energie

Melk van de koe zorgt voor uw warme douche! In 2005 hebben wij op onze camping een warmtewisselaar aangeschaft. De energie die vrijkomt bij het koelen van de melk wordt sindsdien omgezet in warm water. Aangevuld met onze zonnepanelen levert dit warm water voor onze zonneboiler. Het warme water in het toiletgebouw wordt geleverd door deze zonneboiler.

Parkeer- en huisdierbeleid

Op onze minicamping kunnen fietsen in de schuur worden gestald. Auto’s worden buiten het kampeerterrein geparkeerd, hier zijn volop parkeerplaatsen aanwezig. Uw huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Milieustraat

Onze camping heeft een eigen milieustraat met containers om plastic, glas, papier en restafval af te kunnen voeren.

faciliteiten