Minicamping De Kluithoek

Op steenworp afstand van Zoutelandse zee, strand en duinen vindt u onze minicamping. Perfect voor degenen die waarde hechten aan de schoonheid en rust van het platteland en de kust van Walcheren. De camping ligt zeer centraal en de mooiste fietspaden lopen vlak langs de camping.

De sfeer op onze boerencamping is veel gemoedelijker dan op een gewone camping. Door het beperkt aantal staanplaatsen blijft de sfeer behouden. Ontdek de authentieke sfeer van onze Zeeuwse boerderij. Elke dag worden de koeien door een robot gemolken en de kalfjes verzorgd. We telen aardappels, uien, suikerbieten en maïs voor de koeien. Bij de boerderijcamping is een weitje waar onze geiten lopen.

Ook aan de kinderen is gedacht. Onze minicamping heeft, schommel, speeltoestel en een trampoline. De kalfjes zijn ook erg in trek.

minicamping kluithoek

Onze boerderijcamping is lid van de VeKaBo, VVV en de ANWB. De kampeerplaatsen liggen op een ruime kampeerweide, waarvan een gedeelte vrij uitzicht heeft op weilanden, akkers en de duinen van Zoutelande.