Camperplaats in Zeeland

Op zoek naar een camperplaats in Zeeland en dicht bij de zee? Voor een paar nachten of een langere vakantie aan de Zeeuwse kust? Op onze mooie minicamping nabij Zoutelande hebben wij 2 camperplaatsen beschikbaar. De camping is gelegen in Meliskerke op Walcheren en ligt op korte afstand van het strand. De Zeeuwse steden Middelburg en Vlissingen zijn dichtbij. Bezoek Domburg, Veere of Zierikzee, prachtige historische plaatsen en geniet van wat Zeeland te bieden heeft.

Neem zeker de fietsen mee, langs de camping lopen de mooiste fietsroutes over Walcheren.

camperplaatsen zeeland

Camperplek aan zee in Zeeland

De camperplekken zijn gedeeltelijk verhard, zodat je onder alle weersomstandigheden op onze camping kan kamperen en niet vast komt te staan. De camperplek is zo aangelegd dat je makkelijk in en uit kunt rijden, ook voor een uitje of als je naar het strand wilt gaan, zie ook onze plattegrond. De camperplekken hebben een eigen elektriciteitsaansluiting en je kan gebruik maken van alle voorzieningen van de camping. Onze gasten kunnen gratis gebruik maken van onze gratis Wifi zodat je je e-mail kan checken of een leuke vakantiefoto vanuit Zeeland kan posten.

We raden aan een camperplek altijd te reserveren. Bent u van plan spontaan langs te komen? Schroom dan niet ons even te bellen of e-mailen om de beschikbaarheid na te vragen.

camperplek zeeland

Camperplaats Walcheren bij de boer

Onze camperplaatsen bij de boer op Walcheren zijn gelegen naast ons boerenbedrijf. Wij houden koeien en telen aardappels, uien, suikerbieten en mais. De koeien worden elke dag gemolken en de kalfjes verzorgd. Je kan altijd even een kijkje nemen bij de dieren om het boerderijleven op het platteland te ervaren.

Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen, een trampoline en tafelvoetbalspel. In het weitje op de camping lopen geitjes die af en toe een knuffel willen hebben. Wij zorgen dat je een geweldige vakantie hebt met goede faciliteiten en voorzieningen. Kom genieten van een campervakantie aan de Zeeuwse kust op camping de Kluithoek!

camperplaats aan zee