Minicamping in Zeeland

Ben je op zoek naar een minicamping voor een heerlijke kampeervakantie in Zeeland? Onze kleine camping de Kluithoek is rustig gelegen in Meliskerke, ongeveer 5 kilometer van de zee en het strand van Zoutelande. De camping ligt centraal op Walcheren en de mooiste fietspaden lopen vlak langs de camping. Een aantal kampeerplekken hebben direct uitzicht op de weilanden en de duinen. Een perfecte minicamping voor een weekend of langer verblijf in Zeeland.

De minicamping heeft zowel open als beschutte ruime kampeerplekken en is zeer kindvriendelijk. Voor de jongste kinderen hebben wij meerdere speeltoestellen, een glijbaan, schommels en houten speelgoed tractor. De kalfjes zijn ook erg in trek. Voor de iets oudere kinderen hebben we in de recreatieruimte een dartbord en tafelvoetbalspel. En heb je zin in wat competitie? We hebben een mooie jeu de boulesbaan die veel gebruikt wordt.

Onze mini camping heeft geen seizoensplaatsen.

minicamping zeeland

Kleine camping op Walcheren

Kamperen op een kleine camping op Walcheren moet je geprobeerd hebben. Perfect voor degenen die waarde hechten aan de schoonheid en rust van het platteland en de kust van Zeeland. De sfeer op onze minicamping is veel gemoedelijker dan op een gewone camping. Door het beperkt aantal staanplaatsen blijft de sfeer behouden. Ontdek de authentieke sfeer van onze Zeeuwse boerderij. Elke dag worden de koeien door een robot gemolken en de kalfjes verzorgd. We telen aardappels, uien, suikerbieten en maïs voor de koeien.

Op de fiets kan je via rustige wegen en fietspaden naar het strand, dit bespaart je tevens de parkeerkosten aan de kust. Bezoek ook de historische steden Middelburg, Veere of Zierikzee.

Onze kleine camping is lid van de VeKaBo, VVV en de ANWB. De kampeerplaatsen liggen op een ruime kampeerweide, waarvan een gedeelte vrij uitzicht heeft op weilanden, akkers en de duinen van Zoutelande.

kleine camping zeeland

Faciliteiten op onze mini camping

Op onze gezellige mini camping, landelijk gelegen en toch dichtbij zee, strand en duinen, bieden wij u onder andere het volgende aan:

Ruim kampeerveld

Op ons ruime kampeerveld vindt u beschutte plaatsen én plaatsen met uitzicht op de prachtige weiden, akkers en duinen. Wij hebben op onze minicamping de mogelijkheid om buiten het hoogseizoen groepen te ontvangen. Op ons campingveld is voldoende ruimte voor een scoutingtent, legertent of meerdere tenten bij elkaar.

Schoon sanitair

Onze kleine camping is voorzien van een verwarmd toiletgebouw. Dit is ten alle tijden schoon en goed verzorgd. Onze douches zijn uitgerust met thermostaatkranen. En… er hangt altijd wc-papier in de toiletten.

Keuken

Onze keuken is uitgerust met koelkasten, vriezer, een centrifuge en een folderhoek. In de schuur staat een wasmachine en een wasdroger. (Gasten op de fiets, met tent, mogen uiteraard gebruik maken van het gasfornuis).

Ruime recreatieruimte

De recreatieruimte op onze mini camping is in 2012 nieuw gebouwd. De recreatieruimte is ruim met loungehoek, eettafel, keuken, bar, en tafelvoetbal. Vanuit de recreatieruimte heeft u een mooi zicht op onze koeienstal.

Gratis internet

Al onze gasten krijgen op onze minicamping gratis Wifi, gedurende uw gehele vakantie op ons terrein te gebruiken voor meerdere apparaten (bijvoorbeeld laptop, telefoon of een i-Pad). Helaas is het bereik en capaciteit, op het platteland niet optimaal!

Speeltoestellen

Onze minicamping is uitgerust met vogelnest schommel en houten speelgoed tractor. We hebben een speeltoestel aangeschaft met glijbaan, klimboog, speelhuisje en glijstang (mét veiligheidscertificaat).

Dieren op de camping

U vindt op onze mini camping koeien, kalveren, pony Jack en shetland pony Hero.

Parkeer- en huisdierbeleid

Op onze minicamping kunnen fietsen in de schuur worden gestald. Auto’s worden buiten het kampeerterrein geparkeerd, hier zijn volop parkeerplaatsen aanwezig. Uw huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Duurzame energie

Melk van de koe zorgt voor uw warme douche! De energie die vrijkomt bij het koelen van de melk wordt via een warmtewisselaar omgezet in warm water. Aangevuld met onze zonnepanelen levert dit warm water voor onze zonneboiler. Het warme water in het toiletgebouw wordt geleverd door deze zonneboiler.