Boerencamping in Zeeland

Op zoek naar een boerencamping in Zeeland? Camping de Kluithoek is landelijk gelegen in Meliskerke, circa 5 kilometer bij Zoutelande. De camping is rustig gelegen en ligt centraal op Walcheren. De mooiste fietsroutes lopen direct langs onze camping. Een aantal plekken hebben direct uitzicht op de akkers en de duinen van Zoutelande. Een perfecte plek voor een kort of langer verblijf in Zeeland.

De boerencamping heeft zowel open als beschutte ruime kampeerplekken en is zeer kindvriendelijk. Voor de kleintjes hebben wij meerdere speeltoestellen, een glijbaan, schommels en een houten speelgoed tractor met glijbaan. Voor de iets oudere kinderen hebben we een in de recreatieruimte een dartbord en tafelvoetbalspel. En heb je zin in wat competitie? We hebben een mooie jeu de boulesbaan die gebruikt kan worden.

Onze boerencamping heeft geen seizoensplaatsen.

boerencamping zeeland

Kamperen bij de boer aan zee

Kamperen bij de boer aan zee moet je geprobeerd hebben. Onze camping bij de boer is gelegen op een echte Zeeuwse boerderij op Walcheren. Het strand en de zee zijn 5 kilometer van de camping verwijdert. Op de fiets kan je via rustige wegen en fietspaden naar het strand, dit bespaart je tevens de parkeerkosten aan de kust. Bezoek ook de historische stad Middelburg, slechts 7 kilometer vanaf onze boerencamping.

Op de boerderij worden de koeien gemolken door een melkrobot en de kalfjes verzorgd. Onze campinggasten mogen altijd een kijkje nemen in de stallen om het boerenleven te ervaren. Naast onze koeien telen wij aardappels, suikerbieten en mais.

Kamperen bij de boer betekend genieten van de rust, de natuur, de zee en de frisse Zeeuwse lucht. Kom een nachtje kamperen bij de boer en ervaar het zelf.

kamperen bij de boer zeeland

Kleine boerderijcamping in Zeeland

Onze kleine boerderijcamping in Zeeland is van alle gemakken voorzien. Je kampeert op een ruim autovrij kampeerveld naast de boerderij. De auto kan je parkeren op onze ruime parkeerplaats. Meegebrachte fietsen kunnen veilig en droog in de schuur gestald worden. Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Het verwarmde toiletgebouw is altijd schoon en goed verzorgd. De douches hebben thermostaatkranen en…. er hangt altijd toiletpapier in de toiletten. In onze uitgebreide keuken staan koelkasten, een vriezer, wasmachine en droger.

Op boerderijcamping de Kluithoek bieden we gratis Wifi aan. Door de landelijke ligging op Walcheren is het bereik en capaciteit mogelijk minder dan u thuis gewend bent.

Je kan op onze kleine boerderijcamping kamperen met tent of caravan of huur een chalet of huur een stacaravan. Ook hebben we 2 ruime camperplaatsen.

kleine boerencamping